• fabryka, bieruń, rolnicy, danone, zdrowie, zrównoważony rozwój
    27/02/2018

DANONE od lat wspiera rozwój polskich rolników, pozytywnie wpływając na gospodarkę i środowisko naturalne

Promocja zrównoważonego rolnictwa oraz wspieranie rozwoju dostawców mleka, warzyw i owoców - te działania realizują na co dzień pracownicy grupy spółek DANONE. We współpracy z przeszło 250 gospodarstwami rolnymi z całej Polski stawiają na rolnictwo, któremu przyświeca troska o zdrowie ludzi, ochrona planety oraz dbałość o dobrostan zwierząt. Wszystko po to, by móc produkować wartościową żywność. Firma zapowiada dalsze działania w tym kierunku, co wynika z przyjętych właśnie zobowiązań.

• Danonki, uczą, Danone, zdrowie
    15/01/2018

W nowej akcji Danonki uczą dzieci, jak dbać o naturę

Dzieci w wieku przedszkolnym codziennie uczą się czegoś nowego, a najszybciej zdobywają nową wiedzę... poprzez zabawę! Swoją nową akcją marka Danonki pokazuje, jak istotne jest dbanie o naturę. Dzięki kolekcji edukacyjnych magnesów dzieci mogą wkroczyć do magicznego świata Danonka, który pokaże im różne aspekty dbania o środowisko.

• Fantasia, Lucky, Danone, edycja limitowana
    15/01/2018

Daj się ponieść przyjemności z nową Fantasią

Fantasia znów zachwyca – nie tylko smakiem, ale też wyglądem! Spróbuj limitowanej edycji Love i Lucky ze słodkimi, kolorowymi dodatkami. Nowości Fantasii to uczta dla wszystkich zmysłów!

• Zdrowych świąt i wielu sukcesów w nowym roku
    22/12/2017

Zdrowych świąt i wielu sukcesów w nowym roku

• DANONE, raport wpływu, zdrowie
    07/12/2017

Spółki DANONE publikują pierwszy wspólny Raport wpływu

60 mln zł przeznaczonych na działania społeczne, istotna zmiana nawyków żywieniowych Polaków na bardziej prawidłowe, 70 inicjatyw społecznych realizowanych przez pracowników każdego roku i wkład w gospodarkę Polski w wysokości 2,85 mld zł – to tylko wybrane efekty działań grupy spółek DANONE podsumowane w opublikowanym właśnie Raporcie wpływu.