• danone Activia
    20/10/2016

Globalny relaunch największej marki jogurtów na świecie! *

Nowe opakowania można znaleźć już na półkach sklepów od 19 września. Wprowadzenie nowej szaty graficznej to początek działań związanych ze zmianami marki, które na całym świecie rozpoczęła firma Danone.

• Drużyna Legii leci do Francji reprezentować Polskę na międzynarodowym finale Danone Nations Cup 2016!
    19/10/2016

W dniach 13-16 października 2016 drużyna Legii będzie reprezentować Polskę na międzynarodowym turnieju piłkarskim dla dzieci w kategorii U12 - Danone Nations Cup.

• 28/09/2012

Oświadczenie dot. ugody zawartej przez spółkę Danone Inc. w Kanadzie w sprawie pozwu zbiorowego złożonego 5.10. 2009 r.

Oświadczenie dotyczące ugody zawartej przez spółkę Danone Inc. w Kanadzie w sprawie pozwu zbiorowego złożonego  5 października 2009 roku

• Oświadczenie dot. rozpowszechniania przez firmę Kaufland fałszywych informacji o Danone
    14/06/2012

Warszawa, dnia 14 czerwca 2012: Firma Danone oświadcza, że informacje przekazywane aktualnie przez firmę Kaufland, iż „firma Danone nie dostarcza swoich produktów po atrakcyjnych cenach”, są nieprawdziwe. Przeciwnie, Danone oferuje firmie Kaufland atrakcyjną ofertę handlową i ubolewa, że firma Kaufland nie zgadzając się na nią, nie zapewnia konsumentom optymalnej oferty produktowej. Zamieszczona reklama jest nieprawdziwa, nieetyczna i stanowi czyn nieuczciwej konkurencji. Danone zwróciła się do Kaufland o wycofanie reklamy.

• Mamy zwycięzcę finału Danone Nations Cup!
    04/06/2012

Mamy zwycięzcę finału Danone Nations Cup!

DRUŻYNA OZPN GORZÓW WIELKOPOLSKI BĘDZIE REPREZENTOWAĆ POLSKĘ 9 WRZEŚNIA PODCZAS  ŚWIATOWEGO FINAŁU DANONE NATIONS CUP ROZGRYWANEGO NA STADIONIE W WARSZAWIE!