• PARTNERSTWO DLA ZDROWIA DOBROCZYŃCĄ ROKU 2011
    30/05/2012

PARTNERSTWO DLA ZDROWIA DOBROCZYŃCĄ ROKU 2011

Partnerstwo dla Zdrowia zostało nagrodzone w XV edycji konkursu o tytuł „Dobroczyńca Roku 2011” w kategorii „Strategiczne programy społecznego zaangażowania firmy" za konsekwentną realizację projektów społecznych. Konkurs organizowany przez Akademię Rozwoju Filantropii jest największym w Polsce programem promującym społeczne zaangażowanie przedsiębiorstw. W tegorocznej edycji do tytułu w tej kategorii nominowano 23 instytucje.

• DRUŻYNA OZPN GORZÓW WIELKOPOLSKI REPREZENTUJE WOJ. LUBUSKIE NA OGÓLNOPOLSKIM FINALE DNC!
    29/05/2012

Drużyna OZPN GORZÓW WIELKOPOLSKI zwyciężyła w wojewódzkim finale turnieju Danone Nations Cup rozegranym we wtorek 29 maja na terenie stadionu LUKS Brody w Brodach. Zwycięska drużyna zagwarantowała sobie tym samym udział w ogólnopolskim finale, na którym będzie walczyła o możliwość udziału w Światowym Finale, który w tym roku po raz pierwszy odbędzie się w Polsce.

• DRUŻYNA UKS KOSA KONSTANCIN REPREZENTUJE WOJ. MAZOWIECKIE NA OGÓLNOPOLSKIM FINALE DNC!
    25/05/2012

Drużyna UKS KOSA KONSTANCIN zwyciężyła w wojewódzkim finale turnieju Danone Nations Cup rozegranym w piątek 25 maja na terenie obiektu GOSIR w Grójcu. Zwycięska drużyna zagwarantowała sobie tym samym udział w ogólnopolskim finale, na którym będzie walczyła o możliwość udziału w Światowym Finale, który w tym roku po raz pierwszy odbędzie się w Polsce.

• DRUŻYNA SALOS SZCZECIN REPREZENTUJE WOJ. ZACHODNIOPOMORSKIE NA OGÓLNOPOLSKIM FINALE DNC!
    25/05/2012

Drużyna SALOS SZCZECIN zwyciężyła w wojewódzkim finale turnieju Danone Nations Cup rozegranym w piątek 25 maja na terenie stadionu miejskiego w Białym Borze. Zwycięska drużyna zagwarantowała sobie tym samym udział w ogólnopolskim finale, na którym będzie walczyła o możliwość udziału w Światowym Finale, który w tym roku po raz pierwszy odbędzie się w Polsce.

• Danone ponownie zwycięzcą konkursu "Mama w pracy"
    24/05/2012

Danone ponownie zwycięzcą konkursu "Mama w pracy"

Firma Danone została zwycięzcą V edycji konkursu "Mama w pracy" organizowanego przez Fundację Świętego Mikołaja i Rzeczpospolitą, w kategorii duże firmy. To powtórzenie sukcesu z ubiegłego roku. Konkurs porusza problematykę łączenia macierzyństwa z rozwojem zawodowym kobiet i promuje działania firm sprzyjające pracującym mamom.