• Oświadczenie dot. rozpowszechniania przez firmę Kaufland fałszywych informacji o Danone
    14/06/2012

Warszawa, dnia 14 czerwca 2012: Firma Danone oświadcza, że informacje przekazywane aktualnie przez firmę Kaufland, iż „firma Danone nie dostarcza swoich produktów po atrakcyjnych cenach”, są nieprawdziwe. Przeciwnie, Danone oferuje firmie Kaufland atrakcyjną ofertę handlową i ubolewa, że firma Kaufland nie zgadzając się na nią, nie zapewnia konsumentom optymalnej oferty produktowej. Zamieszczona reklama jest nieprawdziwa, nieetyczna i stanowi czyn nieuczciwej konkurencji. Danone zwróciła się do Kaufland o wycofanie reklamy.

• Mamy zwycięzcę finału Danone Nations Cup!
    04/06/2012

Mamy zwycięzcę finału Danone Nations Cup!

DRUŻYNA OZPN GORZÓW WIELKOPOLSKI BĘDZIE REPREZENTOWAĆ POLSKĘ 9 WRZEŚNIA PODCZAS  ŚWIATOWEGO FINAŁU DANONE NATIONS CUP ROZGRYWANEGO NA STADIONIE W WARSZAWIE!

• PARTNERSTWO DLA ZDROWIA DOBROCZYŃCĄ ROKU 2011
    30/05/2012

PARTNERSTWO DLA ZDROWIA DOBROCZYŃCĄ ROKU 2011

Partnerstwo dla Zdrowia zostało nagrodzone w XV edycji konkursu o tytuł „Dobroczyńca Roku 2011” w kategorii „Strategiczne programy społecznego zaangażowania firmy" za konsekwentną realizację projektów społecznych. Konkurs organizowany przez Akademię Rozwoju Filantropii jest największym w Polsce programem promującym społeczne zaangażowanie przedsiębiorstw. W tegorocznej edycji do tytułu w tej kategorii nominowano 23 instytucje.

• DRUŻYNA OZPN GORZÓW WIELKOPOLSKI REPREZENTUJE WOJ. LUBUSKIE NA OGÓLNOPOLSKIM FINALE DNC!
    29/05/2012

Drużyna OZPN GORZÓW WIELKOPOLSKI zwyciężyła w wojewódzkim finale turnieju Danone Nations Cup rozegranym we wtorek 29 maja na terenie stadionu LUKS Brody w Brodach. Zwycięska drużyna zagwarantowała sobie tym samym udział w ogólnopolskim finale, na którym będzie walczyła o możliwość udziału w Światowym Finale, który w tym roku po raz pierwszy odbędzie się w Polsce.

• DRUŻYNA UKS KOSA KONSTANCIN REPREZENTUJE WOJ. MAZOWIECKIE NA OGÓLNOPOLSKIM FINALE DNC!
    25/05/2012

Drużyna UKS KOSA KONSTANCIN zwyciężyła w wojewódzkim finale turnieju Danone Nations Cup rozegranym w piątek 25 maja na terenie obiektu GOSIR w Grójcu. Zwycięska drużyna zagwarantowała sobie tym samym udział w ogólnopolskim finale, na którym będzie walczyła o możliwość udziału w Światowym Finale, który w tym roku po raz pierwszy odbędzie się w Polsce.