• DRUŻYNA MOSP JAGIELLONIA BIAŁYSTOK REPREZENTUJ WOJ. PODLASKIE NA OGÓLNOPOLSKIM FINALE TURNIEJU DNC!
    08/05/2012

Drużyna MOSP Jagiellonia Białystok zwyciężyła w wojewódzkim finale turnieju Danone Nations Cup rozgrywanym we wtorek 8 maja na terenie obiektu MOSiR w Łomży. Zwycięska drużyna zagwarantowała sobie tym samym udział w ogólnopolskim finale, na którym będzie walczyła o możliwość udziału w Światowym Finale, który w tym roku po raz pierwszy odbędzie się w Polsce.

• Danone wśród najbardziej odpowiedzialnych firm w Polsce!
    08/05/2012

Danone wśród najbardziej odpowiedzialnych firm w Polsce!

Miło nam poinformować o zajęciu przez Danone III miejsca w VI Rankingu Odpowiedzialnych Firm, który wyróżnia organizacje prowadzące działalność w oparciu o zasady społecznej odpowiedzialności biznesu.

• Ostatnie dni na rejestrację drużyny do Danone Nations Cup! Nie zwlekaj!
    26/04/2012

Ostatnie dni na rejestrację drużyny do Danone Nations Cup! Nie zwlekaj!

Coraz mniej czasu zostało na rejestrację drużyn do turnieju Danone Nations Cup Polska, który jest częścią międzynarodowego turnieju rozgrywanego w 40 krajach na całym świecie. Trwa rejestracja do finałów wojewódzkich rozgrywanych w kwietniu i w maju.  Skorzystaj z łatwej rejestracji on-line, która jest furtką do wielkiej piłkarskiej przygody!

• Danone w gronie zwycięskich firm konkursu „Ekoodpowiedzialni w biznesie”!
    21/11/2011

Danone w gronie zwycięskich firm konkursu „Ekoodpowiedzialni w biznesie”!

Firma Danone otrzymała wyróżnienie w pierwszej edycji konkursu „Ekoodpowiedzialni w biznesie”, organizowanego przez miesięcznik „Ecomanager”. Konkurs miał na celu wyróżnienie przedsiębiorstw, które prowadzą szeroką działalność – inwestycyjną, edukacyjną i informacyjną z zakresu ochrony środowiska.

• 19/11/2011

W ramach Programu Podziel się Posiłkiem przekazaliśmy 10 000 000 posiłków!

Polacy dzielą się sobą!
    Od początku działalności Programu Podziel się Posiłkiem razem przekazaliśmy 10 000 000 posiłków potrzebującym dzieciom!