• DRUŻYNA UKS KOSA KONSTANCIN REPREZENTUJE WOJ. MAZOWIECKIE NA OGÓLNOPOLSKIM FINALE DNC!
    25/05/2012

Drużyna UKS KOSA KONSTANCIN zwyciężyła w wojewódzkim finale turnieju Danone Nations Cup rozegranym w piątek 25 maja na terenie obiektu GOSIR w Grójcu. Zwycięska drużyna zagwarantowała sobie tym samym udział w ogólnopolskim finale, na którym będzie walczyła o możliwość udziału w Światowym Finale, który w tym roku po raz pierwszy odbędzie się w Polsce.

• DRUŻYNA SALOS SZCZECIN REPREZENTUJE WOJ. ZACHODNIOPOMORSKIE NA OGÓLNOPOLSKIM FINALE DNC!
    25/05/2012

Drużyna SALOS SZCZECIN zwyciężyła w wojewódzkim finale turnieju Danone Nations Cup rozegranym w piątek 25 maja na terenie stadionu miejskiego w Białym Borze. Zwycięska drużyna zagwarantowała sobie tym samym udział w ogólnopolskim finale, na którym będzie walczyła o możliwość udziału w Światowym Finale, który w tym roku po raz pierwszy odbędzie się w Polsce.

• Danone ponownie zwycięzcą konkursu "Mama w pracy"
    24/05/2012

Danone ponownie zwycięzcą konkursu "Mama w pracy"

Firma Danone została zwycięzcą V edycji konkursu "Mama w pracy" organizowanego przez Fundację Świętego Mikołaja i Rzeczpospolitą, w kategorii duże firmy. To powtórzenie sukcesu z ubiegłego roku. Konkurs porusza problematykę łączenia macierzyństwa z rozwojem zawodowym kobiet i promuje działania firm sprzyjające pracującym mamom.

• DRUŻYNA S. I. ARKA GDYNIA REPREZENTUJE WOJ. POMORSKIE NA OGÓLNOPOLSKIM FINALE DNC!
    23/05/2012

Drużyna S. I. ARKA GDYNIA zwyciężyła w wojewódzkim finale turnieju Danone Nations Cup rozegranym w środę 23 maja na terenie stadionu Arki w Gdyni. Zwycięska drużyna zagwarantowała sobie tym samym udział w ogólnopolskim finale, na którym będzie walczyła o możliwość udziału w Światowym Finale, który w tym roku po raz pierwszy odbędzie się w Polsce.

• DRUŻYNA UKS SMS ŁÓDŹ REPREZENTUJE WOJ. ŁÓDZKIE NA OGÓLNOPOLSKIM FINALE TURNIEJU DNC!
    17/05/2012

Drużyna UKS SMS Łódź zwyciężyła w wojewódzkim finale turnieju Danone Nations Cup rozgrywanym w czwartek 17 maja na terenie obiektu MOSiR w Kutnie. Zwycięska drużyna zagwarantowała sobie tym samym udział w ogólnopolskim finale, na którym będzie walczyła o możliwość udziału w Światowym Finale, który w tym roku po raz pierwszy odbędzie się w Polsce.