• 12/11/2010

10 000 posiłków dla dzieci dzięki aktywności fanów na Facebooku!

Dzięki aktywności użytkowników Facebooka, firma Danone przekaże potrzebującym dzieciom aż 10 000 dodatkowych posiłków w ramach 8. edycji Programu Podziel się Posiłkiem.
  • 02/11/2010

Danone zwycięzcą VII ed. Rankingu Zakładów Mleczarskich AgroTrendy.

Miło nam poinformować, że firma Danone zwyciężyła w klasyfikacji generalnej w VII Rankingu Zakładów Mleczarskich dwutygodnika AgroTrendy, a także zajęła pierwsze miejsce w dwóch pozostałych kategoriach: Lider Eksportu oraz Lider Efektywności.
  • 08/10/2010

Sukces Lecha Poznań na Mistrzostwach w RPA!

5. października na stadionie Orlando w Soweto w RPA odbył się finał międzynarodowych rozgrywek Danone Nations Cup. Wielki sukces odniósł zespół Lech Poznań zajmując 10. miejsce, to najlepszy rezultat polskiej drużyny w 11-letniej tradycji turnieju! Drugi z zespołów reprezentujących Polskę, Jagiellonia Białystok zajął 22. miejsce.

• 27/09/2010

440 TON ŻYWNOŚCI - wielki sukces Ogólnopolskiej Zbiórki Żywności Podziel się Posiłkiem!

Wielki sukces Ogólnopolskiej Zbiórki Żywności Podziel się Posiłkiem
    440 ton żywności Polacy przekazali dla niedożywionych dzieci!
  • 20/09/2010

Ogólnopolska Zbiórka Żywności. Podziel się sobą!

24 i 25 września w ponad 2000 sklepów w całej Polsce odbędzie się Ogólnopolska Zbiórka Żywności Podziel się Posiłkiem. Na wszystkich, którzy pragną podzielić się posiłkiem z niedożywionymi dziećmi, czekać będzie ponad 30 000 wolontariuszy Banków Żywności. Każdy z nas może pomóc i przyłączyć się do zbiórki.