• 02/11/2010

Danone zwycięzcą VII ed. Rankingu Zakładów Mleczarskich AgroTrendy.

Miło nam poinformować, że firma Danone zwyciężyła w klasyfikacji generalnej w VII Rankingu Zakładów Mleczarskich dwutygodnika AgroTrendy, a także zajęła pierwsze miejsce w dwóch pozostałych kategoriach: Lider Eksportu oraz Lider Efektywności.
  • 08/10/2010

Sukces Lecha Poznań na Mistrzostwach w RPA!

5. października na stadionie Orlando w Soweto w RPA odbył się finał międzynarodowych rozgrywek Danone Nations Cup. Wielki sukces odniósł zespół Lech Poznań zajmując 10. miejsce, to najlepszy rezultat polskiej drużyny w 11-letniej tradycji turnieju! Drugi z zespołów reprezentujących Polskę, Jagiellonia Białystok zajął 22. miejsce.

• 27/09/2010

440 TON ŻYWNOŚCI - wielki sukces Ogólnopolskiej Zbiórki Żywności Podziel się Posiłkiem!

Wielki sukces Ogólnopolskiej Zbiórki Żywności Podziel się Posiłkiem
    440 ton żywności Polacy przekazali dla niedożywionych dzieci!
  • 20/09/2010

Ogólnopolska Zbiórka Żywności. Podziel się sobą!

24 i 25 września w ponad 2000 sklepów w całej Polsce odbędzie się Ogólnopolska Zbiórka Żywności Podziel się Posiłkiem. Na wszystkich, którzy pragną podzielić się posiłkiem z niedożywionymi dziećmi, czekać będzie ponad 30 000 wolontariuszy Banków Żywności. Każdy z nas może pomóc i przyłączyć się do zbiórki.
  • 23/08/2010

15 ton żywności zebrano podczas Koncertu Gwiazd Podziel się Posiłkiem!

Zielona Góra stolicą dobroczynności!

Zielonogórzanie pokazali całej Polsce, że czynienie dobra to ich lokalna specjalność. Tłumnie przybyli na parking przy Centrum Rekreacyjno – Sportowym, by bawić się na wyjątkowym Koncercie Gwiazd i dzielić się posiłkiem z tymi, którzy ucierpieli podczas powodzi.